LIFTE 

 

 

De lifte vi tilbyder løser forskelige transportbehov - lige fra trappelifte og platformslifte over til småvarelifte og billifte.

Udover at liftene overholder alle standarder er de nøje udvalgt efter vores kvalitets og brugervenlighedskriterier, så vi sikrer brugerne en god og driftsikker lift.

 

 

PLATFORMSLIFT

Lifte eller hjemmeelevator som de også kaldes, kan med fordel installeres i private hjem, hvor trappen kan være en udfordring.
Til private boliger og erhverv, f.eks. offentlige institutioner, virksomheder, butikker etc.

Platformslifte kan også leveres til udendørs brug.

Liften eller hjemmeelevatoren har den fordel at der ikke er helt så store krav til installationen - uden at gå på kompromis med sikkerheden. Kravene er anderledes bla. fordi den er mindre og derved lettere, og ikke kører så hurtigt.
Elevatoren kan installeres med kun 5 cm. grube, eller ovenpå et gulv. Den kan fås med halvdør, så den ikke syner af så meget i hjemmet. Hjemmeelevatoren kan leveres i forskellige designs der klæder boligen, så den diskret bliver en del af indretningen.

Der findes mange forskellige typer af lifte, nederst på siden her er et par eksempler på åbne modeller fra en af vores leverandører.

 

platform

 


 

 

STOLELIFT

Leveres i flere modeller og farver. Kan installeres på lige trapper, kurvede trapper samt udendørs trapper. 

Vi kan levere flere forskellige modeller som tilpasses dine ønsker og din bolig. 

En stolelift har en lille motor under sædet og glider på en skinne som monteres på væggen eller rundt om trappegelænderet. Stolesædet kan klappes op, så det fylder minimalt når det ikke er i brug. Designet kan vælges så det klæder din bolig og glider så diskret som muligt ind i interiøret.

Stoleliften kan også benyttes til fragt af ting i husholdningen, fx. de daglige indkøb eller vasketøjskurven.

Med en stolelift oplever mange brugere at de opnår en ny frihed når de ikke længere er afhængige af hjælp til at komme rundt i huset. 

Kontakt os venligst for yderligere information, da vi samarbejder med flere leverandører og der til stadighed kommer nye designs på stolelifte.

 

 stol


 

 

SMÅVAREELEVATOR


Findes i mange variationer med forskellig kapacitet. Vi har flere leverandører, så vi kan helt sikkert også finde en model der opfylder dine behov.

Småvareelevatorer benyttes ofte som køkkenelevator i restauranter og storkøkkener, hvor personalet har stor gavn af køkkenelevatoren som letter deres arbejde.

 

Kontakt os venligst for yderligere information.

 

 

elevatoren


 

 

FUNICULAR

Skråbaneelevator til udendørs brug. De kaldes også kabelbane eller bjergbane. De bruges typisk på turiststeder - udsigtsrestauranter og ved hoteller i bjergene hvor mange mennesker har behov for at komme op og ned. 

Kontakt os venligst for yderligere information da det ikke er en lagervare.                                           

 

 

 dæmpes

 


 

 

 

Lifte fra Liftwerk i Tyskland 

Model MB750, Minimalt pladsbehov, til indendørs og udendørs brug.

Med liftserien MB750 er der tre varianter af personlifte der giver adgang til bygninger – selv hvor der er begrænset plads. Man kan vælge gennemgang eller vinklet adgang. Den maximale løftehøjde er 750mm eller 4 trin.

Takket været det slanke sakse løfte system og det afprøvede og testede spindeldrev fra MB1000 & MB1300 kan liften installeres direkte på vandrette gulve eller nedsænket i gulvet hvis det ønskes.

Liftens udseende kan sammensættes efter din personlige smag.
Du kan vælge enten udvendige plader af rustfrit stål med dobbletsidede blinds som giver beskyttelse i afgrænsede områder. Alternativt kan sakseliften omsluttes af en 4-sidet bælg for at bevare et fuldt udsyn. Stående passagerer kan støttes sig til et gelænder.

MB750 er modstandsdygtig overfor regn, varme og kulde – dens driftssikkerhed er uovertruffen. MB750 er det rette valg til det danske klima som byder os alt fra havsalt i luften, isnende kulde og til andre tider meget høje temperaturer.

Et vigtigt punkt er brugervenligheden, hvor man ved installationen (af alle modellerne) har valget mellem:

1) Et centralt placeret betjeningspanel som sidder på liften.
2) En håndholdt enhed med fleksibel ledning.
3) Trådløs betjening med hjælp af en app i din smartphone

Simpel betjening - 360° serien sætter nye standarder

 

 

 

MB750 Lift fra Liftwerk

Tekniske specifikationer:


Til indendørs og udendørs brug Løftehøjde 75 cm = 4 trin
Gennemgang og vinklet adgang, smalt design
Kapacitet: 350 kg
Hastighed: 1,25 cm/s
Strøm: 230 Volt
Styres via fjernbetjening eller Smartphone-app
CE- mærket i henhold til maskin direktivet 2006/42/EG
Fremstillet og samlet i Tyskland

 

MB750 handicaplift i nederste position

MB750 i øverste position 

MB750 findes også i en anden version MB750-360

 

 MB750 handicaplift i oppe position


 

 

 

MB1000 & MB1300 Lift

På billedet ses den i øverste position, nedenfor kan man se hvordan saxesystemet gemmes i gulvet.

Liften MB 1000/1300 løser mange adgangsproblemer i offentlige og private bygninger. Hvis der udforinger i form af en fredet bygning eller der aldrig tidligere har været en elevator i bygningen, så er MB1000/1300 svaret. Takket være det smarte design er der ingen grund til at ændre bygningen. Det eneste der er brug for er en vandret flade og de sædvanlige 230 volt. Så nemt er det.
Takket været stellet af rustfrit stål og aluminium er den meget vejrbestandig, så lige meget om liften står ude i regn eller sol, frost eller regn kan du stole på din MB 1000/1300.

MB1000/1300 imponerer med den gode kvalitet og brugervenlighed, men det er ikke nok for Herkules. Det vigtige er at brugeren let kan betjene den.
Tilbagemeldingerne fra stående brugerne er at de er meget glade for det glidende løftesystem og håndgelænderet som er en lille smule ru, så der er et bedre greb. Kørestolsbrugere er tilfredse med den lille rampe på kun 55 mm hhv. 70 mm, som er nok til at de let kan køre ind på liften, særlig da rampen samtidig beskytter dem mod at trille mod panelerne.

 

 

 

MB1000 Handicaplift oppe

MB1000-1300

Tekniske specifikationer:

MB1000:

Løftehøjde: op til 100 cm
Lasteevne: 300 kg
Pit dybde i gulvet: 55 mm

MB1300:

Løftehøjde: op til 128 cm
Lasteevne: 260 kg
Pit dybde i gulvet: 70 mm

Minimal rampe på 55/70 mm. Liften kan også nedsænkes i gulvet.

For begge modeller gælder:

Hastighed: 1,5 cm/s
Til indendørs og udendørs brug
Strøm: 230 V
Fjernstyres via håndholdt enhed eller via app i smartphone
CE- godkendt
Fremstillet i Tyskland

 

 MP1000-1300 Handicaplift nederste position

Go to top