ELEVATORER UDEN MASKINRUM (MRL)
SJEC ELEVATOR MODEL S820 MRL

Denne elevator designserie er vores mest populære, og den mest fleksible uden maskinrum. Den kan benyttes i alle segmenter: Detailhandel, erhverv, hotel, hospitaler, plejecentre, boliger, lagerbygninger, osv.

Se specifikation

S820 1 
 
SJEC ELEVATOR MODEL S810M MRL 

Model S810M er vores helt nye unikke design for maskinrumsløse elevatorer. Den gør os førende inden for minimale skaktdimensioner uden at gå på kompromis med styrke og holdbarhed. Vi anbefaler den til f.eks. eksisterende bebyggelse, mindre erhverv og boliger.
 
Se specifikation

 S810M OH
 
SJEC ELEVATOR MODEL S810 MRL

Dette design er udviklet til eksisterende bygninger, hvor der for eksempel skal bruges en vinkelret indgang, eller hvis der mangler styrke i væggene til ophæng af elevatorudstyr. Vi anbefaler dem til eksisterende bebyggelse, mindre erhverv og boliger med mulighed for kun ensidet befæstelse.

 

Se specifikation

 

S810a
ELEVATORER MED MINI MASKINRUM (MMR)
SJEC ELEVATOR MODEL S830 MMR

Denne serie med mini maskinrum fås i flere varianter afhængig af kravet til skaktdimensioner. Typisk bruges de i eksisterende bebyggelser, mindre erhverv og boliger med elevatorer der skal udskiftes.

 

Se specifikation

 
 S830a
 ELEVATORER MED MASKINRUM (MRA) 
SJEC ELEVATOR MODEL C300 MRA 

Dette er vores standard design inden for elevatorer med maskinrum. Den kan bl.a. benyttes som erstatning for ældre elevatorer i eksisterende bygninger, hvor der allerede er maskinrum over skakten. Eksempel: Detailcentre, mindre erhverv, hoteller, mm.

 

Se specifikation

 
 C300a
 
 SJEC ELEVATOR MODEL E500 MRA

 

Vi anbefaler denne model, når der er behov for effektivitet og ydeevne. Hvis der f.eks. skal løftes højt, er det vores anbefaling at bruge elevatorer med maskinrum. Dette elevatordesign passer perfekt til middelhøje bygninger. Typisk bruges de til hoteller, store erhvervsbyggerier og eksklusive lejligheder.

 

Se specifikation

 E500b
Go to top