Homelifts fra ARITCO/SJEC

ARITCO SJEC Home Lift: Perfekt til enhver boligtype

Vi tilbyder et bredt udvalg af ARITCO SJEC Home Lifts i forskellige størrelser, lastevner og farvekombinationer. Alle vores lifte er designet til indendørs brug i private boliger og leveres med en 5-års garanti.

Hvilken ARITCO SJEC Home Lift er bedst til din bolig?

Valget af den perfekte lift til dit hjem afhænger af din livsstil og hvordan du ønsker, at liften skal integreres i dit hjem.

Hvis du ønsker en luksuriøs løsning, der giver en førsteklasses oplevelse, når du bevæger dig mellem etagerne, er ARITCO SJEC Home Lift det ideelle valg for dig.

Hvis du har brug for en lift, der kan transportere flere mennesker på én gang eller hjælpe med at flytte genstande mellem etager så smidigt som muligt, vil ARITCO SJEC Home Lift Access være det perfekte valg. Denne lift er også ideel for kørestolsbrugere.

Hvis du ønsker en lift med minimalt fodaftryk, vil ARITCO SJEC Home Lift Compact være den perfekte løsning for dig. Den er den mindste og mest kompakte lift i vores sortiment, men opfylder alligevel alle krav til komfort, plads og design. Den er så kompakt og pladsbesparende, at den kan installeres i næsten ethvert hus, selv når pladsen er begrænset. De ydre mål er kun 840 x 880 mm.

Hvad koster en ARITCO SJEC Home Lift?

Prisen for at installere en ARITCO SJEC Home Lift i dit hjem afhænger af hvilken type lift du ønsker og dine specifikke behov. Den nemmeste måde at få et overslag på er at kontakte os. For at få en fornemmelse af, hvilken type hjemmelift du ønsker, anbefaler vi, at du tjekker vores liftguide, som vil hjælpe dig med at designe din egen hjemmelift i 3D, så du kan få et godt indtryk af, hvordan liften vil se ud i dit hjem.

 

 

Nøglefunktioner

   • 5 års produktgaranti. 10 års garanti på drivteknologi

   • Designwall – en baggrundsbelyst væg med udvalgt kunst fra fremtrædende skandinaviske designere

   • Designlight med topmoderne belysning, som du kan styre via smartlift-appen

   • Liften betjenes via en unik løsning, et rat kaldet smartcontrol

   • Udstyret med vores smartsafety system, med sikkerhedsfunktioner, for at imødekomme alle situationer, der kan opstå I et hjem, samt for at forhindre ulykker.

   


   

   NYHED NYHED Se vores nye video af liften nederst  
   
  ARITCO SJEC Homelift Compact

   

  Aritco/sjec Homelift Compact er en hjemmelift med flere muligheder for at tilpasse din nye lift. Vælg mellem mere end 200 forskellige farver, fire forskellige glastyper og 8 forskellige farver til gulvet. Liften er desuden meget kompakt og pladsbesparende, hvilket gør det muligt at installere denne lift I næsten ethvert hus, også når pladsen er begrænset. ARITCO SJEC Homelift Compact er udstyret med vores smartsafety-system, med sikkerhedsfunktioner til at imødekomme alle situationer, der kan opstå I et hjem og forhindre ulykker.

  En moderne lift
  ARITCO SJEC Homelift Compact ,kan nå seks etager med en kapacitet på op til 2 personer, mens den stadig er en af de mest tilpasselige lifte, vi nogensinde har produceret. Hos SJEC synes vi, at en lift er mere end blot en luksusvare eller et sjovt frynsegode I et hjem. Vi tror stærkt på, at en lift tilbyder en service til det moderne hjem I det 21. Århundrede. For at sikre, at du kan leve et mere behageligt liv ved altid at give dig og dine gæster mulighed for at bevæge dig frit rundt I dit hjem, på den mest smidige måde. Ved at være en del af designprocessen og have adgang til en lang række forskellige designmuligheder, bestemmer du, hvordan denne moderne lift passer ind I dit hjem.

   


   


  ARITCO SJEC homelift access
  er en lift designet til at give adgang til alle dele af dit hus for både dig og din familie samt dine venner. Liften er praktisk og smart med størrelser til alle behov, med mulighed for at personliggøre den med detaljer som glasvægge, en række forskellige farver og forskellige materialer.
  Lift til alle behov
  Hvis du har ældre familiemedlemmer, venner med ekstra behov for mobilitet eller vil sikre dig, at du altid kan bevæge dig frit I dit hjem, overvejer du måske en hjemmelift. Ved at installere en lift I dit hjem, såsom Aritco/Sjec homelift access, giver du alle I din hjem ægte mobilitet til at nå hver tomme af dit indbydende hjem, uanset alder eller ens egen evne til at bevæge sig.

   

  Tilpas din ARITCO SJEC lift I vores liftguide, så den passer til alle dine behov. Du kan også se, hvordan liften vil se ud gennem vores 3d program. God fornøjelse!   https://liftguide.aritco.com

  Få materiale som bim-filer I revit- og ifc4-format, klik på liftguiden

   

   

   

   

  Klik på liftguiden og byg din egen lift

   

  https://liftguide.aritco.com

   

   

   

   

  Download

  Kontakt os

  SJEC Danmark
  Møllehaven 7B
  4040 Jyllinge

  Telefon – kontor: +45 7020 2688
  Døgnvagt: +45 7020 2688

  Email: info@sjecdanmark.dk