ARITCO SJEC home lift

 

Lifte til enhver boligtype
Vi tilbyder et bredt udvalg af lifte til hjemmet I alle forskellige størrelser, lastevner og farvekombinationer.
Alle lifte er beregnet til indendørs brug i privat boliger og kommer med 5 års garanti.

 

Hvilken lift er bedst til din bolig?
Hvilken lift der passer bedst til dit hjem og behov afhænger af din livsstil, og hvordan du ønsker, at liften skal være en del af den. Hvis du for eksempel vil have liften til at tage dig mellem etagerne på en luksus måde med en førsteklasses følelse, så er ARITCO SJEC homelift måske det bedste valg for dig.
Hvis du leder efter en lift, der kan transportere flere mennesker på én gang eller hjælpe dig, når du skal flytte genstande mellem etager så smidigt som muligt vil ARITCO SJEC homelift access ville være det perfekte valg.
Denne lift er også perfekt til let tilgængelighed med en kørestol. 

Hvis du ønsker en lift med så lidt fodaftryk som muligt, vil ARITCO SJEC Homelift Compact være den perfekte lift for dig.

Det er den mindste og mest kompakte lift I vores sortiment, men alligevel er den designet til at opfylde alle krav til komfort, plads og design. Den er så kompakt og pladsbesparende, at det er muligt at installere denne lift I næsten ethvert hus, selv når pladsen er begrænset. De ydre mål er kun 840 x 880 mm.

Hvor meget koster en lift?
Hvor meget du skal betale for at installere en lift I dit hus, afhænger af, hvilken type lift du gerne vil have og dine behov. Den nemmeste måde at finde ud af det på er at kontakte os og få os til at sende dig et overslag. For at få en fornemmelse af, hvilken slags hjemmelift du ønsker at få, anbefaler vi stærkt, at du går og tjekker vores liftguide, som vil hjælpe dig med at bygge din egen hjemmelift I 3d, så du kan få et godt indtryk af, hvordan liften ser ud

 

Nøglefunktioner

   • 5 års produktgaranti. 10 års garanti på drivteknologi

   • Designwall – en baggrundsbelyst væg med udvalgt kunst fra fremtrædende skandinaviske designere

   • Designlight med topmoderne belysning, som du kan styre via smartlift-appen

   • Liften betjenes via en unik løsning, et rat kaldet smartcontrol

   • Udstyret med vores smartsafety system, med sikkerhedsfunktioner, for at imødekomme alle situationer, der kan opstå I et hjem, samt for at forhindre ulykker.

   


   

   NYHED NYHED Se vores nye video af liften nederst  
   
  ARITCO SJEC Homelift Compact

   

  Aritco/sjec Homelift Compact er en hjemmelift med flere muligheder for at tilpasse din nye lift. Vælg mellem mere end 200 forskellige farver, fire forskellige glastyper og 8 forskellige farver til gulvet. Liften er desuden meget kompakt og pladsbesparende, hvilket gør det muligt at installere denne lift I næsten ethvert hus, også når pladsen er begrænset. ARITCO SJEC Homelift Compact er udstyret med vores smartsafety-system, med sikkerhedsfunktioner til at imødekomme alle situationer, der kan opstå I et hjem og forhindre ulykker.

  En moderne lift
  ARITCO SJEC Homelift Compact ,kan nå seks etager med en kapacitet på op til 2 personer, mens den stadig er en af de mest tilpasselige lifte, vi nogensinde har produceret. Hos SJEC synes vi, at en lift er mere end blot en luksusvare eller et sjovt frynsegode I et hjem. Vi tror stærkt på, at en lift tilbyder en service til det moderne hjem I det 21. Århundrede. For at sikre, at du kan leve et mere behageligt liv ved altid at give dig og dine gæster mulighed for at bevæge dig frit rundt I dit hjem, på den mest smidige måde. Ved at være en del af designprocessen og have adgang til en lang række forskellige designmuligheder, bestemmer du, hvordan denne moderne lift passer ind I dit hjem.

   


   


  ARITCO SJEC homelift access
  er en lift designet til at give adgang til alle dele af dit hus for både dig og din familie samt dine venner. Liften er praktisk og smart med størrelser til alle behov, med mulighed for at personliggøre den med detaljer som glasvægge, en række forskellige farver og forskellige materialer.
  Lift til alle behov
  Hvis du har ældre familiemedlemmer, venner med ekstra behov for mobilitet eller vil sikre dig, at du altid kan bevæge dig frit I dit hjem, overvejer du måske en hjemmelift. Ved at installere en lift I dit hjem, såsom Aritco/Sjec homelift access, giver du alle I din hjem ægte mobilitet til at nå hver tomme af dit indbydende hjem, uanset alder eller ens egen evne til at bevæge sig.

   

  Tilpas din ARITCO SJEC lift I vores liftguide, så den passer til alle dine behov. Du kan også se, hvordan liften vil se ud gennem vores 3d program. God fornøjelse!   https://liftguide.aritco.com

  Få materiale som bim-filer I revit- og ifc4-format, klik på liftguiden

   

   

   

   

  Klik på liftguiden og byg din egen lift

   

  https://liftguide.aritco.com

   

   

   

   

  Download

  Kontakt os

  SJEC Danmark
  Møllehaven 7B
  4040 Jyllinge

  Telefon – kontor: +45 7020 2688
  Døgnvagt: +45 7020 2688

  Email: info@sjecdanmark.dk