Om SJEC DANMARK

SJEC Danmark tilbyder professionel rådgivning, projektering og servicering til alt indenfor elevatorer, rulletrapper, rullefortove, lifte og automatiske døre

SJEC Danmark står utroligt stærkt i markedet, og vi er tro mod vores grundlæggende værdier om dedikation, faglighed og professionalisme i alt hvad vi foretager os. Vi leverer udelukkende produkter af højeste kvalitet, rådgivning på højt faglig niveau og den ypperste viden til alle de faggrupper og målgrupper, vi samarbejder med; bygherrer, rådgivere, arkitekter, entreprenører og, naturligvis, slutbrugerne.

 

Vi er din professionelle samarbejdspartner

Vi har mange års erfaring indenfor branchen og tilbyder sparring og rådgivning i alle faser af et byggeri. Det optimale resultat opnås, hvis vi er med allerede når projektet er på tegnebrættet. Der er nemlig rigtig mange mellemregninger, betragtninger og beslutninger der skal tages stilling til, når eksempelvis en elevatortype skal vælges.

 

  • Hvad er den forventede driftcyklus i forhold til produktets styrke og kvalitet?

 

  • Hvordan er det med skaktens udformning? Dét svar har store konsekvenser for de mulige leverandører.

 

  • Hvordan skal tilgængeligheden til elevatorerne være? Også for dem med et handicap?

 

  • Hvordan skal elevatorerne passe ind i forhold til den fremtidige drift og vedligeholdelse af den bygning, der er på tegnebrættet?

 

Alt dette, og mere til, er vigtigt at forholde sig til, allerede mens projektet tegnes. Og dér vil vi være uvurderlige sparringspartnere, fordi vi både er i stand til at stille de rigtige spørgsmål og levere de krystalklare svar.

 

SJEC agenturet

Hos SJEC Danmark har vi succesfuldt og eksklusivt varetaget agenturet af SJEC Corporations elevatorer og rulletrapper siden 2008. SJEC Corporation er en anerkendt global virksomhed, der så dagens lys i 1992 i Suzhou, Kina. Du kan læse meget mere om virksomheden nedenfor.

 

Vores agentur på SJECs elevatorer og rulletrapper gør os hos SJEC Danmark i stand til at levere en stærk portefølje af kvalitetsprodukter til meget konkurrencedygtige priser – og vi er et stærkere alternativ end de øvrige etablerede udbydere på det danske marked.

 

Vi tilbyder også løsninger indenfor lifte, rullefortove og automatiske dørsystemer. Vores mange års erfaring i markedet har givet os et stort og stærkt netværk, der sikrer at vi kan give vores kunder den bedste rådgivning og de bedste produkter til prisen.

 

SJEC Danmark er naturligvis certificeret i forhold til de høje kvalitetsstandarder under ISO 9001.

 

I årevis har vi været helt fremme i feltet, når Børsens Gazelle-priser skulle uddeles

SJEC Corporation, Kina

SJEC Corporation, som SJEC Danmark er tilknyttet, så dagens lys i Suzhou Industrial Park, SIP, vest for Shanghai på den kinesiske østkyst. Den globale virksomhed har specialiseret sig i design, salg, produktion, installering, reparationer og service af state-of-the-art elevatorer, rulletrapper, rullebånd og parkeringssystemer.

 

Igennem sine 30 år på markedet har SJEC Corporation har kontinuerligt hævet barren for branchen, og tilbyder i dag en lang række kvalitetsprodukter, mange af disse dybt specialiserede, som eksempelvis højhastighedselevatorer og observationselevatorer.

 

SJEC Corporation er naturligvis bredt certificeret indenfor en bred vifte af nationale og internationale kvalitets- og standardiseringssystemer, herunder ISO9001, ISO 14000, OHSA 18001 og SA8000.

 

SJEC Corporation sælger opererer i mere end 70 lande, og har blandet leveret sine kvalitetsprodukter til De Olympiske Lege i 2008, Shanghai World Expo 2010, Asian Games 2011 og metroprojekter over hele verden.

Kontakt os

SJEC Danmark
Møllehaven 7B
4040 Jyllinge

Telefon – kontor: +45 7020 2688
Døgnvagt: +45 7020 2688

Email: info@sjecdanmark.dk