Service & vedligehold

SJEC Danmark tilbyder forskellige typer af vedligeholdelsesaftaler. Alle aftaler tager udgangspunkt i den personlige kontakt og en skræddersyet løsning af dine og anlæggets behov

Vi tilbyder reparationer, service og vedligeholdelse på alle typer af anlæg indenfor elevatorer, rulle trapper, rullefortove, lifte, automatiske dørsystemer og porte fra en perlerække af kvalitetsproducenter.

Med mange års erfaring på markedet kan vi vedligeholde og reparere alle mærker, herunder, eksempelvis; smøring, justering og rengøring; lovpligtigt sikkerhedshensyn; teknisk kontrol og gennemgang og; forebyggende foranstaltninger.

 

24 timers døgnbemanding

Alle elevatorer skal i dag være døgnovervågede. Det er din sikkerhed for at brugere kan hjælpes ud af en elevator ved driftsstop.

SJEC Danmark tilbyder døgnbemanding, der dækker hele landet. Alarmknappen i elevatorerne forbinder brugere med vores callcenter, som vil sørge for at berolige passagererne og samtidig sikre, at en veluddannet tekniker bliver sendt ud til elevatoren.

 

Forskellige vedligeholdelsesaftaler

Det er forskel på udførelsen af service, vedligehold og de lovpligtige eftersyn på henholdsvis elevatorer, rulletrapper, lifte og automatiske dørsystemer. Desuden er anvendelsen også afgørende for, hvilken type aftale, du har brug for.

Vi tilbyder alle vores kunder en kundetilpasset vedligeholdelsesaftale med udgangspunkt i jeres aktuelle anlæg.

Kontakt os

SJEC Danmark
Møllehaven 7B
4040 Jyllinge

Telefon – kontor: +45 7020 2688
Døgnvagt: +45 7020 2688

Email: info@sjecdanmark.dk