VIMEC SJEC home lift

ECOVimec er en serie af lifte med unik teknologi, elektrisk og miljøvenlig, takket være fraværet af enhver form for olie. Innovativ, støjsvag og elegant. Perfekt til både indendørs og udendørs installation.

Bevægelsesfrihed, i et komfortabelt hjem for alle, komplet med alle de bekvemmeligheder, du ønsker. At træffe valget er et spørgsmål om stil, stilen til din egen komfort.

At nyde dit hjem betyder at vælge hver eneste detalje, der giver det merværdi og får dig til at føle dig godt tilpas, uanset hvor lille den er.

VIMEC SJEC homelift fås i over 200 forskellige størrelser

KOMFORT
Den robuste og holdbare VIMEC SJEC homelift har en bæreevne på op til 400 kg, Blød start/stop (langsom afgang og ankomst) Materialerne og lys i kabinen er designet til at give brugeren en følelse af komfort og sindsro

PERSONLIG SIKKERHED
GSM alarm, Håndtag (i satin aluminium) Belastningsovervågningsenhed Alle betjeningsknapper er i overensstemmelse med de europæiske regler (EN81-41) automatisk nødfir garanterer liftens funktionalitet i tilfælde af strømsvigt.

ELEGANCE
Bredt udvalg af tilgængelige finish og tilpasningsmuligheder. Skærmene er lysende og tydelige.

TEKNOLOGI
Elektrisk system uden maskinrum Bæredygtig/økologisk. Nye tekniske løsninger uovertruffen på markedet Størrelser: download skema og se evt. nedenstående forslag Stålskakt og Beton skakt

 

Eksempel på udendørs løsningV

Download

Kontakt os

SJEC Danmark
Møllehaven 7B
4040 Jyllinge

Telefon – kontor: +45 7020 2688
Døgnvagt: +45 7020 2688

Email: info@sjecdanmark.dk